De Mest Populære Kæledyr: Se Listen Her!

Billede: Canva

Hos Villa Og Vovse synes vi, at kæledyr er en vigtig del af husstanden. Alle kæledyr kræver opmærksom og aktivitet. Omkring 44% af alle husstande i Danmark holder kæledyr. Se de mest populære kæledyr her.

Det mest populære kæledyr i verden: Hunden er menneskets bedste ven, og det er også det mest populære kæledyr i verden. Vi har fundet en liste over de mest populære kæledyr i Danmark og i USA. Hunden ligger på en førsteplads på begge lister, men den er stærkt efterfulgt af katten.

Nogle statistikker siger dog, at katten er det mest populære kæledyr i verden. Det skyldes bl.a. at katteejere ofte har flere katte pr husstand, hvorimod husstande med hunde ofte kun har en. Derved er der altså forskel på, om der bliver beregnet pr husstand eller generelt antal.

Konklusionen på spørgsmålet er i hvert fald, er hunde og katte klart er de mest populære kæledyr i verden, hvilket sikkert ikke kommer som nogen stor overraskelse.

Top 8: Mest populære kæledyr i Danmark

Den mest populære hunderace er en Labrador Retriever. Dette gælder både på de statistikker vi har kigget på i Danmark, USA og i verden. Derfor bliver den ofte kaldt for verdenshunden.

Næsten halvdelen(44%) af alle husstande i Danmark holder kæledyr. Vi har fundet en liste, så du kan se, hvordan kæledyrene fordeler sig rundt omkring i de danske hjem.

 1. Hunde (23%)
 2. Katte (21%)
 3. Kaniner og andre gnavere (5%)
 4. Fugle (4%)
 5. Fisk (4%)
 6. Hest (2%)
 7. Leguaner (2%)
 8. Andet (2%)

Kilde: https://www.dyrenesbeskyttelse... 

Top 10: Mest populære kæledyr i USA

Selvom antallet af katte er højere end hunde i USA, har de alligevel valgt at putte hunde nummer et på listen over det mest populære kæledyr. Det skyldes blandt andet, at hundeejere ofte har et mere nært forhold til deres hund end de har til deres kat.

Det er der sikkert nogle katteejere, der bliver sure over at høre. Det er dog ikke en selvfølge skal lige siges, og både hunde, katte og alle de andre kæledyr skal man selvfølgelig tage sig så godt af som muligt.

Her er en liste over de mest populære kæledyr i USA, som vi har fundet.

 1. Hunde
 2. Katte
 3. Hamster
 4. Fisk
 5. Mus
 6. Marsvin
 7. Fugle
 8. Slanger
 9. Leguaner
 10. Fritter

Kilde: https://www.wonderslist.com/mo... 

Tak til Formula Swiss

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort TAK til Formula Swiss, der via støtte har gjort denne artikel mulig. Hos Formula Swiss kan man blandt andet finde CBD-olie til katte, hunde, kaniner og heste. Du kan også finde CBD-olie til mange andre ting. Vil du vide mere om dette? Så besøg deres hjemmeside på dette link: https://dk.formulaswiss.com/ 

Relaterede nyheder