Hvordan Laver Man Iskaffe? Sådan Laver Du Den Bedste Iskaffe

Billede: Jumpstory

Kaffe er og bliver bare altid et hit hos danskerne - og i mange andre lande. Danskerne drikker i gennemsnit faktisk op til fire kopper kaffe om dagen, så der er noget om snakken, når vi siger, at kaffe er et hit.

Bliver det for varmt til en kop kaffe, så kan en iskaffe være lige sagen for dig, der stadig vil nyde smagen af kaffe. Her får du et par tips til at lave en kanon iskaffe.

Sådan laver du iskaffe

Det er langt fra svært og kompliceret at lave en gang iskaffe. Faktisk så består iskaffe blot af tre ting - kaffe - isterninger og mælk.

Her kan dit valg af mælk være med til at styre, hvordan din iskaffe bliver i forhold til styrke og cremethed.

Vi vil ikke komme ind på, hvor stor en mængde du skal bruge af de forskellige dele - det laver vi være helt op til dig, for er der noget, som vi ved, så er det, at alle vil have deres kaffe på lige netop deres måde.

1 - Lav kaffe: Lav en helt normal kande kaffe, som du gerne vil have den. 

2 - Hæld kaffen op i et glas.

3 - Kom den rette mængde isterninger i glasset.

4 - Hæld mælk i din iskaffe.

5 - Skål! Nyd din iskaffe.

Du kan som sagt lege lidt med mælken, så den får en skummet konsistens eller på anden måde vælge, hvor cremet din iskaffe skal være.

Du kan også komme andre ingredienser i din iskaffe. Her er vanilje, chokolade og karamel meget brugte valgmuligheder, hvis din iskaffe skal have lidt ekstra smag, end det som kaffen byder på.

Tak til Billig Fitness NO

Vi siger tak til Billig Fitness NO for deres støtte til dette indlæg. Se deres store udvalg af yoga utstyr og utallige andre produkter til din træning.

Relaterede nyheder