Bedste Musikinstrumenter Til Børn [Se Top 13 HER!]

Billede: Canva

De fire mest populære instrumenter i verden er guitar, klaver, violin og trommer. Det er ikke altid, at disse fire instrumenter er lige børnevenlige at begynde på i en tidlig alder. Der er dog mange instrumenter der minder om. Se de 13 bedste musikinstrumenter til børn her!

Kunne du tænke dig at få lidt mere liv, lyd og glade dage i villaen? Musik er en fremragende og berusende måde at sprede glæde på, og så er det sjovt at øve. Det er dog ikke altid, at det er lige så let at starte på et nyt musikinstrument, og dette gælder for både voksne og børn.

Flere børn bliver skræmt af størrelsen på musikinstrumenter. Hvis man starter i en tidlig alder kan det være svært at sidde med en guitar, et klaver eller sidde ved et helt trommesæt.

De bedste musikinstrumenter til børn og begyndere

Der er heldigvis lavet alternativer og andre fede instrumenter, som man kan starte på, hvor størrelsen ikke er noget problem. Det er selvfølgelig individuelt, hvilket instrument man synes der er bedst at starte på, men ukulelen har helt sikkert vundet en masse popularitet de seneste år.

Ukulele

En ukulele er et strengeinstrument ligesom en guitar, men den er meget mindre, har kun fire strenge og er stemt i nogle andre toner. Det er ganske nemt at lære at spille akkorder på en ukulele, og flere akkorder kræver kun, at man holde en streng nede.

Guitalele

Det er en hel del sværere, hvis man skal starte på guitar. Der er der eksempelvis en guitalele, som kan være et naturligt valg, hvis man vil starte med at spille guitar i en tidlig alder. Akkorderne på en guitalele er de samme som på en guitar, og den har også seks strenge.

Vi har lavet en liste med 13 fede instrumenter, som alle er børnevenlige. Derudover er de perfekte til villaen og kan både bruges af øvede og begyndere, og så fylder eller roder de heller ikke særlig meget.

Top 13: Bedste musikinstrumenter til børn

 1. Ukulele
 2. Keyboard
 3. Xylofon
 4. Bongotrommer
 5. Guitalele
 6. Blokfløjte
 7. Tamborin
 8. Triangel
 9. Cajon
 10. Ocarina
 11. Pandero
 12. Mundharmonika
 13. Güri (Franskbrød)

Jeg håber, at du kunne bruge ovenstående liste til inspiration, når du skal vælge dit næste instrument. En cajon kan eksempelvis bruges som både en flot skammel, men det lyder utrolig godt at spille på, når man spiller sammen med andre instrumenter. Fantastisk måde at lære lidt om rytme på.

Tak til Net2Kompagniet

Denne artikel er udarbejdet med støtte fra Net2Kompagniet. Vi vil gerne sende et stort tak til Net2Kompagniet, som er en leverandør af vinduer og døre i høj kvalitet. Hos Net2Kompagniet kan du blandt andet finde nogle lækre bondehusvinduer i fyrretræ, der fremstilles af 90% kernetræ fra skandinavisk bæredygtig skovbrug. 

Relaterede nyheder